Külső erők megint bele akarnak szólni abba, hogyan szervezzünk fesztivált. Ezzel nem csak szuverenitásunkat támadják, de ízlésünket is formálni akarják. Olyan dolgokba szólnak bele Tudjukkik, melyhez semmi közünk nincs. MI EZT NEM HAGYJUK!

Közkinccsé tétetik a továbbfejlesztett kérdőívünk, TanyaKonzultáció 2.0 néven. A konzultáció kitöltésére egyedül a TanyaFeszt Meghívottak csoportban lesz lehetőség a Facebookon, melynek során hetente dönthettek egy-egy kérdésben a TanyaFeszt jövőjével kapcsolatban. Minden hétfőn új kérdést találtok majd a csoportban, melyre három napon keresztül tudtok válaszolni, míg az aktuális szavazás le nem zárul. Szokásunkhoz és egyéb példákhoz híven bőséges és változatos lehetőséget biztosítunk a válaszadásra, azaz mindenki úgy válaszolhat majd, ahogy mi akarjuk. Akarom mondani: mindenki úgy válaszolhat majd, ahogy akar. Elnézést a freudi elszólás miatt!

A kitöltés természetesen nem kötelező, mindössze erősen ajánlott, amennyiben egy önazonos, fejlődőképes fesztivál látogatójának a képében szeretnél tisztelegni. A kérdéseket a következő linkeken találjátok:

A bővítésről

A kultúráról

A zenéről

A hőguta elleni védekezésről

Az alkoholról

Az élelmezésről

A nagylelkűségről

A sportról

A technológiáról

A gyermekekről

A konzultációról

A kisvállalkozókról

Összegzés: április 22.