Anyanyelv, Pipogya, Ez igaz, Ugyeugye. Folytassuk még? 

Csicsek Tamás, alias Chicheck, valamint Osztafin Patrik, alias 3,14 és a már korábbi bemutatkozóból ismert Zsigabá által közösen alkotott rap trió is érkezik hozzánk a VII. TanyaFesztre! A srácok első lemeze 2022-ben jelent meg, Krónikus viselkedéstelenség címmel. Ez, plusz a számtalan single Magyarország legikonikusabb rap formációi közé emelte őket.

A Tha PatkányZ az Underground Gödör Klubban fellépett már egyszer Funktasztikussal. Aki lemaradt volna róla, annak újra elhozzuk az élményt, ugyanis a Tha PatkányZ egy nappal Funktasztikus után érkezik a Gödör Színpadra. Közel két órán keresztül lehet majd bólogatni az Úristenre. (Nem arra, a másikra.)

Ha ez nem lenne elég meredek, extra meglepetésként a Smokefactory is becsatlakozik egy samplerrel a majd’ kétórás műsorba. Mindez augusztus 9-én (pénteken) 22:00-kor a Gödör Színpadon!

Hogy mire számítsunk? A legjobb lesz, ha ezen a téren őket idézzük:

,,Tha Patkányz a csatornák legmélyéről hozza el nektek a klasszikus hamisítatlan boom-bap rap esszenciáját. Sújtó beatek, kíméletlen szöveg és utánozhatatlan scratch a lemezjátszók és a mikrofonok mögött.”