“What if I say, TanyaFeszt is not like the others?”

Na, vajon ki a fentebb olvasható, enyhén módosított, de abszolút igaz idézet gazdája? Természetesen a Monkey Ranch. (Oké, alapvetően a Foo Fighters, de mi most a magyar helytartóikra gondoltunk) Lássuk, kik is ők, és miért szeretjük nagyon őket, azon túl, hogy Foo Fighters-t játszanak, méghozzá nem is akárhogy!

A Monkey Ranch 2009. júliusában alakult, Gyomaendrődön. A tribute zenekar megalakulásának elsődleges oka a Foo Fighters szeretete. A repertoárban azonban már saját ízlésüket is beépítették, hiszen csak azokat a dalokat szólaltatják meg, amiket ők is szívesen hallgatnak. A tagok azt állítják, hogy nem úgy néznek ki, mint a Foo Fighters tagjai, viszont mindegyikük hasonlít egy-egy híres hollywoodi sztárra. Többször lehetett már velük találkozni az Efott-on, a SZIN-en, a Miskolci Kocsonya Fesztiválon és különböző Tribute Estéken. Ez a töretlen sorozat idén a VII. TanyaFeszttel bővül, amire már egészen február óta próbálnak. 

A Monkey Ranch szombaton, azaz augusztus 10-én éjféltől fog minket sötétben tartani (gyk.: Keep you in the dark). Ha szereted a Foo Fighters-t, a Monkey Ranchet, minket, a TanyaFesztet, vagy épp magadat, biztosítsd be a helyed még most!