Bár az időjárás nem túl kegyes hozzánk mostanában, szinte borítékolható, hogy augusztusban mindenkire ráfér majd a frissítő. A most következő zenekar olyan csodakombót alkot, ami a hideg sörök és limonádék szürcsölését is kicsit kellemesebbé varázsolja.

A The JUICE egy autonóm funk-rock zenei koktél, melyben a rock harsány életereje keveredik a funk lüktető, érzéki játékosságával, a végeredmény pedig egy jólesően felpörgető, egyszerre lágy és karcos koktél.

A zenekar tagjai hosszú évek óta teszik hozzá titkos összetevőiket a magyar könnyűzene ízvilágához különböző formációkban. Néhány név a teljesség igénye nélkül, akikkel a zenekar tagjainak volt szerencséje együtt zenélni: Király Viktor, Lábas Viki, Tóth Vera, Akkezdet Phiai, Kollányi Zsuzsi, Vető Péter (Majka band), Szebényi Dániel, Dér Heni, Pethő Zsolt, Mini… 

A The JUICE 2022-ben érett meg arra, hogy közönség elé tárja új receptúráját. Másfél órás műsorukban saját dalaik mellett Lenny Kravitz, Red Hot Chili Peppers, Stevie Wonder, Herbie Hancock slágereket szólaltatnak meg.

Első albumuk, a Keep it flowin’ 2023 őszén jelent, amelyen helyet kap a Turn the Juice up című programadó dal, amihez pedig az első klipjüket forgatták. Ezt gyorsan követte a második, magyar nyelvű videó. A Mi a pálya című szerzemény egyben egy fiatalok pályaorientációját segítő kezdeményezés hivatalos dala is.

A The JUICE zenekar az elmúlt bő egy év alatt számos sikeres koncertet adott, többek között az EFOTT-on, Budapesten a Szimpla Kertben és a Gödör Klubban, meg még sorolhatnánk. Idén bővül a lista, ugyanis a VII. TanyaFeszt Terasz Színpadán először találkozhatunk a The JUICE zenekarral, akik extra ízt és élményt adnak a mi zenei koktélkavalkádunkba. 

Tudod már, mit iszol augusztus 8-án, 18:00-tól? Mert mi tudjuk. Ha nem hiszed, biztosítsd be a helyed már most és kóstolj bele te magad!